Proovi ka!Laura Põldvere leidis väga põneva võileiva, millelaadset sa kindlasti kunagi veel mekkinud pole!
Laura Põldvere leidis eelmisel talvel enda jaoks põneva võileiva, mille koostisosi tutvustas ka Reikopile.
Laura Põldvere leidis eelmisel talvel enda jaoks põneva võileiva, mille koostisosi tutvustas ka Reikopile.
"Kui olin 10-aastane, tajusin, et liha mulle ei maitse. Ma pole selle vastane, aga lihtsalt ei maitse. Mulle aga maitsevad veidrad kombinatsioonid: eelmine talv avastasin võileiva, kus on piparkoogitainas, tuunikala, lehtsalat ja murakamoos," kirjeldab Laura põnevat leidu.
Teda külla kutsuma ajendas aga "Ringvaate" saatetegijaid hoopis info, et Järve Selveris on avokaado küpsustesti masin, mis annab vilja kohta infot. Kuna seda aga igal pool pole, siis tuleb appi võtta muud nipid ja nõksud paljudel, kes seda armastavad.
"Ringvaates" avokaadode valimisest ja küpsusest rääkinud Põlvere ja Reikop hakkasid avokaadosid uurima Internetist leitud nõuannete abil: kui avokaado on kõva nagu laup, on ta liiga toores, kui see on pehme nagu põsk, on see liiga küps, kui ta vahepealne, nagu nina, on ta paras!
Saates testisid nad teooriat paljude avokaadode peal ning kuigi mitmel puhul arvasid, et avokaado on laubalikult kõva, selgus, et tegelikult söömiseks parasjagu küps. Põse-teooria pidas aga kenasti paika!
Milliseid nippe ja nõkse sina kasutad, et hea avokaado leida? Paljasta kommentaarides meilegi, palun!