Toidu rindel on Marge sõnul ainult positiivsed uudised: “Ma ei tea, kas see on Fuudishi mõju, aga tootjad ongi järjest vastutustundlikumaks muutunud. Ühed kommid näiteks, mida ma tahtsin punase märgiga märgistada, sest seal sees on titaandioksiid kui ma nüüd poodi läksin, siis vaatasin, et see on välja võetud.”
Rääkides lihatoodetest kiidab Marge meie poodides müügil olevaid frikadelle: “Otsisin küll midagi punast, aga ei leidnud midagi. Mõned nüansid on küll, näiteks mõned tootjad panevad suhkrut sisse sinna, seda tuleb ikka ette.”
“Ka pelmeenid on enamasti puhtad ja neid on mõistlik tarbida. Suur eelis on see, et need tooted on sügavkülmutatud ja ei vaja igasuguseid säilitusaineid ja e-tabeli elemente,” selgitab Marge.
Marge sõnul on lihatoodete suurimaks puuduseks see, et toodete sisse pannake lihamassi: “Kui tootes on sees lihamass, siis on no-go. Seda ametlikult isegi ei arvestata liha alla, seadus ei luba seda lihaks nimetada. See on tehtud nendest jääkidest, mille me tavaliselt prügikasti viskaks, näiteks kõhred, kont ja nahk.”
Milliseid lihatooteid vältida ning milliste teemadega Marge järgmisel nädalal tegeleb kuula siit: