Sobitatud suupisteid ja homaari bisque pakkus Põhjala catering ning imetabase dekoratsioonilahenduse lõi lilleseadja ja ruumikujundaja Heiti Põder.
Saaremaa Kurgi & Ingveri džinn on värske pot still meetodil valmistatud džinn, mille erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Pika ajalooga pot still on meetod, kus ürdid ja kadakamarjad destilleeritakse suures katlas ning destillaadid segatakse kokku vastavalt unikaalsele retseptile. Džinnis on kasutatud hoolega valitud puhtaid koostisosi - erakordselt kõrge kvaliteediga teraviljapiiritust ja puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Saaremaa Gin toode toodi turule 2017 aasta suvel. Eelmisel aastal lisandus tootesarja nüüd juba väga populaarne Saaremaa Rabarberi džinn – Saaremaa RHU Gin.