"On päevi, kus ma olen nii laisk, et teen makarone hakklihaga, aga ma ei viitsi isegi sibulat ja küüslauku ära hakkida. Lihtsalt praen hakkliha ära ja panen keedumakaronid peale," naerab peakokk Orm Oja, kelle sõnul on just lihtsad ja kodused toidud tema lemmikud. Vaatamata Ormi kodutoitude lembusele on tal muidugi ka selliseid hetki, kus sisemine meisterkokk ka väljaspool tööd välja lööb. "Vahel tulen poest nii, et kott on 150 euro eest toitu täis ja siis teen kahele inimesele nii süüa, et kapp on pärast tühi. Minu menüü võib varieeruda mustast kalamarjast kuni äärmuslikult laisa makaronide ja hakklihani välja," selgitab Orm, kui keerukaks võivad tema kodused retseptid vahel kujuneda.
Just nendel laisematel päevadel ei ütle mees ära isegi purgisuppidest: "Selles ei ole mingit häbi, need on ju rahvale loodud." Tallinnas asuvates restoranides La Bottega ja Art Priori peakoka ametit pidav Oja ütleb, et ka tema restoranides pakutav toit on mõeldud just võimalikult laiale külastajaskonnale, mitte niivõrd gurmaanidele. "Igal toidul on oma koht olemas."
Sellest, kuidas suurema osa oma elust köögis viibivad kokad vormi hoiavad ja millise nipi abil Orm ise 10kg kaotas, milline kohtunik saab mees olema sügisel esmakordselt Eestisse jõudvas "MasterChef" kokasaates ning palju muudki põnevat saad järele kuulata tänasest Hommikuprogrammist: