"Väga eriline vein, mis on tehtud õilsatel eesmärkidel," kirjeldas Marko, et Kapsapea sünnist möödub 110 aastat. "Mina ei tea, mis inimesele küll pähe tuli, et vaatas kapsast ja teeks veini," naeris Marko ja lisas, et veini autoriks on Urmas Mägi.
Kapsafesti ideest oli saatejuht üleüldse suures vaimustuses. "Oskar Lutsu "Kapsapea" ja selle 110. aastapäeva tähistatakse Kapsafestivaliga. See kõlab niivõrd hästi, mulle on see nii sümpaatne!" hüüatas Reikop, ning tunnistas üles, et kostiks saadetud kapsabraunid sõid nad juba eelmisel päeval ära.
Aeg oli mekkida kapsaveini. "Tegija ütles, et veini tegemise ajal oli tuba peeruhaisu täis. Aga maitsel ei pidavat viga olema," kirjeldas Grete Lõbu ning rüüpas klaasist sõõmu.
"Palju parem kui arvasin!" üllatus Marko. "Aga ta ei ole Sauvignon Blanc," lisas Grete. "Lõhn on Sauvignon Blanc, aga maitse on hapukapsavedelik, kuhu on natuke suhkrut pandud. Nagu mahe hapukapsavedelik," võttis Marko maitseelamuse kokku.