Saatejuht Andi Raig uuris, et kuidas Kohver nõnda palju asju teha jõuab. Peale bändi tegeleb Kohver muusikaäriga, jälgib kirglikult jalgpalli. Nüüd tuli välja, et ta on ka suurepärane kokk. “Vastus on see, et ma ei tegele asjadega, mis mind ei huvita. Ma olen üritanud huvituda krüptost ja mingitest kuradi aktsiatest. Aga ei huvita,” vastab Kohver. Mees kinnitab, et rohkem varjatud hobisid tal siiski ei ole, nüüdseks on kõik avalikkusele teada.
Oma kokaraamatut välja anda või restorani avada Kohver siiski ei kavatse, küll aga on ta mõelnud, et võiks luua Youtube´i kanali, kus oleks eesti keeles kvaliteetne sisu. “Ma ei ole näinud, et Eestis tehakse liiga hästi toiduteemalist Youtube´i. Võib-olla see oleks mingisugune auk, mida avada. Mingid tüübid pilluvad teineteist hapukoorega. See on veidi piinlik,” mõtiskles mees. Inimestel tema poole pöörduda ja toitu tellida Kohver ei soovita. Ta on näiteks saanud juba kaheksa sooviavaldust napoleoni koogile. “Ma ei viitsi teha neid. Ärge tellige. Ma teen ainult neile, kellele ma tahan,” ütles ta.
Kohvri jaoks on toidu juures kõige olulisem, et see oleks õigesti tehtud. Tema teekond kokandusmaailmas on kestnud juba pikalt. Nooremana ei vaadanud ta mitte “Sõrmuste isandat” või “Harry Potterit” vaid hoopis erinevaid kokandussaateid. “Ma vaatasin mingeid Jamie Oliveri saateid. Ma vaatasin mingit toidusisu kogu aeg. Ja nii oligi,” meenutas mees.
Saatejuht Eleryn Tiit uuris, kui oluline on söögitegemise juures loomingulisus ja anne. Kohver arvab, et loomingulisus ja tehnilised oskused on mõlemad olulised.
“Ma arvan, et see on fifty-fifty. Kas sa oled hull tehniline räppar? Või siis sa ütled asju kuidagi lahedalt. Kui sa vaatad nublu, siis ta riimiskeemid ei ole tihtipeale kõige keerulisemad. Aga see, kuidas ta midagi rea vahel ütleb, see on oluline. Ja see on see, kus loovus välja tuleb. Ma arvan, et kokkamisega on samamoodi. Sul peavad olema need tehnilised oskused. Sellest tehnilisest oskusest muidugi algab kõik, et kuidas mingeid tükke kokku panna. Et sa tead, kuidas mingid valgud küpsevad, sa tead, kuidas mingid muud asjad käituvad kuumuse või külmusega. Siis sealt sa saad nagu hakata juba aretama, et mida kokku ja kuidas,” vastas Kohver.
Kuidas leidis Kohver inspiratsiooni roogade jaoks? Kas päikseprillidega oli keeruline süüa teha? Mis plaanid on tal võidetud rahaga? Seda ja muud huvitavat saad teada allpool olevast heliklipist!