"Ma tahan, et siin oleks igal reedel ja laupäeval kontserdid, võib-olla mitte esialgu, aga vaikselt liigun selles suunas," sõnas ta, demonstreerides reporterile ka restoranis asuvat lava. Ent muusikuamet jääb Stefani jaoks siiski esikohale lubab ta: "Mul oli unistus, et mul oleks selline enda koht Tallinnas, aga põhirõhk läheb mul laulmisele, see on ikka esikohal. Eriti just kantristiilis ja folkstiilis muusika mulle väga meeldib. Plaanis on praegu järgmiseks aastaks kantrialbum teha," avaldas ta ka plaane, mis lisaks lihale küpsevad.
Suvel tegi Stefan oma restorani avamiseks soojendust toiduautoga festivalidel tuuritades. "Seal oli nii palju kaost, nii palju segadust - elekter läheb ära, kassat ei saa lahti, makseterminal ei tööta.... See oli selline soojendus, et saad vältida neid vigu, mida esmakordselt tegid," sõnas ta, et täna oskab ta tänu sellele paljusid vigu ennetada ka.
"Hea šašlõki retsept on see, et kõik peab olema õige, alates sellest, et kokal on hea emotsioon, tal peab olema hea energia, see on väga oluline. Üks suur saladus on see, et lihale paned hästi natukene vett juurde, siis ta on mahlasem, seda ma paljudele ei räägi," ütleb Stefan ning paljastab, et peagi 2-aastaseks saava tütre Maya lemmiktoiduks on borš ja šašlõkk!
Stefani restoran Steff Grill avab uksed 23. novembril aadressil Telliskivi 1!